Obrazové ohlédnutí za BRNO OPEN 2018

V polovině března letošního roku proběhla v brněnském kampusu Masarykovy univerzity taneční událost sezóny, Brno se stalo dějištěm Mistrovství Evropy v 10 tancích.

 

 

Společnost URGO Healthcare CZ v rámci svého projektu URGO tančí, v němž figuruje jako jeden z hlavních a dlouhodobých sponzorů pořádajícího tanečního klubu DSP Kometa Brno, nechybělo ani při této významné události a stalo se partnerem také v pořadí již 16. ročníku taneční soutěže Brno Open.

 

Brno Open 2018 - 2

 

Letošní ročník Mistrovství Evropy v 10 tancích České republice přinesl velký úspěch – brněnský mistrovský taneční pár David Odstrčil a Tara Bohak vybojovali historicky první medaili v této kategorii pro ČR. Gratulujeme jim ke krásné stříbrné medaili.

 

BO-18-david-a-tara

 

Pro slavnostní zahájení ME připravila manželka jednoho z organizátorů soutěže, pana Martina Odstrčila, tento nádherný dort, který na úvod soutěže slavnostně zakrojili zástupci města Brna a Jihomoravského kraje.

 

bo-dort

 

Finalisté MČR v 10 tancích Robin Ondráček s Annou Bankovou z Dvectis DSP Kometa Brno tančí jive. Na ME se umístili na 40. příčce.

 

 

Tanečníci ME Nicolo Barbizi a Sara Ros Jakobsdotir se ve finále umístili na 6. místě.

 

 

Yan Sorokin a Veronika Karimova z Ruska tančí rumbu. Ve finále získali 6. místo v soutěži World Open Latin.

 

 

V rámci soutěže byla pro diváky k vidění jedinečná LED světelná show v podání světelného mága Daniela Doležala.

 

 

Jednou z cen pro vítěze byl i tento nádherný pohár, který speciálně pro tuto soutěž vyrobila firma Bohemia Crystal z Brna.

 

 

Rádi byste viděli více?

Podívejte se na záznam z celého ME zde.

 

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli.

Sdílet