URGO tančí s KOMETOU

Věděli jste, že URGO tančí?

Ano, je to mu opravdu tak. Podporujeme aktivní životní styl a nemůže být proto překvapením, že sponzorujeme mnoho sportovních aktivit, mezi které patří i tanec.

V rámci podpory zdravého životního stylu se URGO rozhodlo stát se jedním z hlavních sponzorů tanečního klubu KOMETA Brno. Ptáte se, proč jsme si vybrali právě tento klub?

Taneční klub KOMETA Brno dosáhl za své existence již mnoha úspěchů. Svědčí o tom i množství medailí, které  se podařilo místním tanečníkům získat – krásných 149 medailí od roku 2002, kdy byl taneční klub založen. Od místních tanečních mistrů se jezdí učit i tanečníci ze zahraničí – například z Rakouska nebo ze Slovinska. Navíc se každoročně členové klubu účastní mnoha soutěží, a to nejen národních, ale dokonce i těch mezinárodních  – v Rakousku, Německu, Slovinsku, Slovensku nebo Polsku, v nichž pravidelně obsazují přední místa na stupíncích vítězů.

URGO tančí Kometa Brno

 

Milujete tanec? Pak pro vás máme dobrou zprávu – taneční klub KOMETA BRNO pořádá nejrůznější akce pro širokou veřejnost, můžete se tedy přijít podívat na krásu tance v podání skutečných tanečních mistrů. Mimo to klub nabízí také celou řadu kurzů pro začátečníky i pro pokročilé. Potřebujete-li vypilovat své taneční umění, určitě si z široké palety kurzů vyberete!

 

Večer s Kometou 2017

Jednou z událostí pro širokou veřejnost, kterou klub KOMETA BRNO pořádá pravidelně každý rok, je taneční akce Večer s Kometou. Na letošním ročníku byla k vidění nejrůznější vystoupení profesionálních tanečních párů, mimo jiné i mistrů Evropské unie v tanci Tary Bohak a Davida Odstrčila. Mezi další účinkující patřily také děti z tanečního klubu, které měly možnost ukázat, co nového se v taneční škole naučily.

URGO tančí děti

 

Večerem prováděl Jan Onder, kterého jistě znáte z velmi populární taneční soutěže Star Dance, v níž se objevil jako taneční partner po boku naší slavné Miss ČR a Miss World Taťány Kuchařové.

Speciálním hostem večera byl jeden z nejznámějších českých moderátorů Leoš Mareš, který má díky svému tanečnímu debutu v soutěži Star Dance k tanci také blízko. Po troše zdráhání nám i on předvedl své taneční umění a vyzval k tanci samotnou mistryni EU Taru Bohak, s níž si v závěru večera dokonce i společně zazpívali.

 

Zatančete si s KOMETOU!URGO Hojení puchýřů - Diskrétní

Ti, kteří jsou z okolí Brna a měli by zájem přihlásit se do tanečních lekcí klubu KOMETA, mají dveře otevřené! Nezapomeňte však na povinnou výbavu proti puchýřům. Ideálně se připravte již předem a do tréninkové tašky přibalte hydrokoloidní náplasti, které lze použít nejen na již vzniklý puchýř, ale i jako prevenci před vznikem puchýřů. V případě, že máte již pár lekcí za sebou  a na další se díky bolesti příliš netěšíte, zkuste si puchýř přelepit speciální diskrétní náplastí, která je přímo určena do tanečních střevíčků.

 

URGO Elektrický pilník na chodidla

 

Do otevřených tanečních střevíčků si také nezapomeňte ošetřit hrubou pokožku chodidel, třeba za pomoci elektrického pilníku URGO. Budete tak hvězdou večera i při obyčejném tréninku.