4 tipy na drobnosti, které by neměly chybět v žádném zavazadle

Dovolenou si chceme každý užít, ale sami asi víte, jak ji dokáže pokazit drobné zranění nebo bolestivý štípanec. Klasickou lékárničku ve formě léků na zažívání, bolest nebo horečku s sebou nosí asi každý, nicméně není od věci přibalit ještě pár pomocníků, kteří vám mohou během výletu vytrhnout trn z paty. Když s sebou budete mít tyto čtyři věci, nic vás nerozhodí! 

Na jaké situace se můžete dopředu snadno vybavit?

… když se říznete 

Říznutí je vždycky nepříjemná věc – o to spíš, když se říznete „blbě“, a ještě někde venku. S.O.S. Cuts* je samodržící obinadlo, se kterým snadno ošetříte jakékoliv menší poranění – nepotřebujete nůžky a přitom během chvilky zastavíte krvácení. V kabelce vám tahle věcička nezabere víc místa než peněženka na drobné a přitom dokáže zachránit leckterou na pohled velmi nepříjemnou situaci.

… když vás něco štípne

Komár, včela, vosa, ovád, nevinně vyhlížející brouk, kterého si chce vaše ratolest prohlédnout… Ti všichni k přírodě patří, ale setkání s nimi může být velmi bolestivé a pokazit celou procházku s rodinou. URGO Filmogel Po bodnutí hmyzem** štípanec pokryje tenkou vrstvou průhledného a voděodolného filmu – ten místo okamžitě zklidní, zabrání dalšímu škrábání a poskytne ochranu před bakteriemi.

Malá holčička si škrábe ruku pokousanou od komárů

… když se vám udělá puchýř

Asi si dokážete představit, jaká to je „pohoda“, když vás nebo některého člena rodiny trápí puchýř, je teprve poledne a vy máte před sebou ještě x kilometrů, než se vůbec dostanete k autu. Naštěstí existují URGO Blisters*, náplasti na puchýře, které urychlují hojení a zároveň chrání proti vodě a bakteriím. I když s nimi puchýř zalepíte, rána může pořád dýchat. Tyto náplasti jsou vhodné nejen jako ošetření, ale i v rámci prevence, pokud cítíte, že vás bota dře a něco by tam mohlo vzniknout.

… když si odřete koleno

Odřená kolena jsou sice hlavně záležitostí dětí, každopádně ať už vyrážíte na kolo, brusle, nebo jen na procházku, hodí se mít s sebou něco pro ošetření. URGO Fast Healing – Knee*, speciální náplasti na kolena, tiší bolest a urychlují dobu hojení. Nelepí se na ránu a jsou navržené tak, aby držely i navzdory ohybu v oblasti kolen.

Ať už se chystáte kamkoliv, přejeme vám, abyste si dovolenou užili a hlavně – přežili ji ve zdraví. 🙂

*Zdravotnický prostředek

**Kosmetický přípravek

Sdílet